Stacaravans

sunlodgeOp camping Krk zijn er meerdere aanbieders die stacaravans verhuren. Mooie luxe stacaravans met satelliet tv, een afwasmachine, 2 of 3 slaapkamers, overdekte veranda, en 1 of 2 badkamers. Er zijn verschillende stacaravans, dus kijk eerst even goed rond voordat je gaat boeken.

Onderstaande organisaties verhuren ingerichte stacaravans op camping Krk. Per organisatie vind je een beschrijving van hun stacaravan aanbod.

Reisorganisaties

stacaravan roanBij Roan verhuren ze luxe stacaravan Excellent, deze stacaravan heeft 3 slaapkamers en is 35m². De stacaravan is voorzien van satelliet-TV (met NL-zenders), een afwasmachine, en heeft een half overdekte veranda van 15m² met luxe tuinmeubilair.

Suncamp verhuurt mooie luxe SunLodges op camping Krk. Een SunLodge is ruimer dan een gewone stacaravan en heeft o.a. extra brede en lange bedden (0,80 x 2,10m). op het houten terras staan 2 luxe houten ligbedden. Er is een SunLodge met 2 slaapkamers en een met 3 slaapkamers.

Bij Allcamps bieden ze de stacaravans van verschillende organisaties aan: Stacaravan Type I en Stacaravan Excellent DW. Beide stacaravans hebben 3 slaapkamers, satelliet-TV, en een overdekte houten veranda. Stacaravan Type I is van de Duitse aanbieder Gebetsroither.