Stacaravans

sunlodgeOp camping Krk zijn er meerdere aanbieders die stacaravans verhuren. Mooie luxe stacaravans met satelliet tv, een afwasmachine, 2 of 3 slaapkamers, overdekte veranda, en 1 of 2 badkamers. Er zijn verschillende stacaravans, dus kijk eerst even goed rond voordat je gaat boeken.

Onderstaande organisaties verhuren ingerichte stacaravans op camping Krk. Per organisatie vind je een beschrijving van hun stacaravan aanbod.

Reisorganisaties

sunlodge camping krkBij Vacanceselect kun je kiezen uit vier verschillende stacaravans. Er zijn stacaravans met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. De stacaravans zijn geschikt voor 5 tot 7 personen. In één stacaravan zijn honden toegestaan.

Suncamp verhuurt een Superior Camping Home en twee luxe SunLodges op camping Krk. Een SunLodge is ruimer dan een gewone stacaravan en heeft o.a. extra brede en lange bedden (0,80 x 2,10m). op het houten terras staan 2 luxe houten ligbedden. Er is een SunLodge met 2 slaapkamers en een met 3 slaapkamers.

bella vista premiumEurocamp verhuurt stacaravan Comfort Plus, deze stacaravan heeft 3 slaapkamers, airconditioning en 1 badkamer. De stacaravan is o.a. voorzien van een goed uitgeruste keuken, eethoek, bank en TV. Via de openslaande deuren loop je zo het overdekte terras op.

Bij Allcamps bieden ze de stacaravans van verschillende organisaties aan: Stacaravan Type I en Stacaravan Excellent DW. Beide stacaravans hebben 3 slaapkamers, satelliet-TV, en een overdekte houten veranda. Stacaravan Type I is van de Duitse aanbieder Gebetsroither. Ook hebben ze mooie stacaravans in het Bella Vista Premium Village. Deze nieuwe stacaravans hebben een fantastisch uitzicht op de zee.

Premium Stacaravan met 2 Slaapkamers en een Terras - Uitzicht op ZeeBij Camping Adriatic kun je kiezen uit vijf luxe stacaravans. Alle stacaravans zijn Premium of Superior stacaravans en zijn voorzien van airconditioning en satelliet-tv. De stacaravans hebben allemaal mooie overdekte terrassen met luxe tuinmeubels. Sommige stacaravans hebben ook uitzicht op zee.

Bij ANWB Camping heb je de keuze uit vier stacaravans. Drie van de vier stacaravan bevinden zich in het Bella Vista Premium Village. Deze nieuwe stacaravans hebben allemaal een fantastisch uitzicht op de zee. Stacaravan ‘Romantic’ is ideaal voor als je met z’n tweeën op vakantie bent. De andere twee stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers. Stacaravan ‘Family‘ bevindt zich in de buurt van een speeltuin.

Bij LuxCamp heb je de keuze uit zeven verschillende stacaravans. Er zijn stacaravans met twee en drie slaapkamers, en stacaravans met een en twee badkamers.