Suncamp

Luxe stacaravans, safaritent en bungalowtent

Bij Suncamp kun je op camping Krk kiezen uit een bungalowtent, safaritent en drie hele mooie stacaravans: stacaravan Superior Camping Home, SunLodge Aspen en SunLodge Redwood. Een SunLodge is ruimer dan een gewone stacaravan en biedt daardoor extra comfort.

SunLodges

De Sunlodges hebben extra brede en lange bedden (0,80 x 2,10m). In de keuken zijn onder andere een magnetron en vaatwasser aanwezig.

SunLodge Aspen heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor max. 6 personen, SunLodge Redwood is geschikt voor 5 personen en heeft 2 slaapkamers. SunLodge Aspen heeft een badkamer en een separaat toilet, SunLodge Redwood heeft twee badkamers en twee separate toiletten.

Het houten terras van beide SunLodges heeft een overkapping tegen de zon, en is voorzien van houten meubilair en 2 luxe houten ligbedden.

Overzicht stacaravans

  • Superior Camping Home (2 slaapkamers, 6 personen)
  • SunLodge Aspen (3 slaapkamers, 6 personen)
  • SunLodge Redwood (2 slaapkamers, 5 personen)

Bungalowtent

De bungalowtent is 26 m², en is geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapcabines met een tweepersoonsbed, 3 eenpersoonsbedden en eventueel een extra bed. Verder is er een koelkast met vriesvak, een vier-pits gastoestel, verstelbare stoelen, een tafel, en kuipstoelen aanwezig.

Safaritent

De safaritent is 37 m² en heeft twee slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staat een eenpersoonsbed en een stapelbed. Buiten op de overdekte veranda staat houten tuinmeubilair en twee lekkere ligstoelen. De tent is geschikt voor 5 personen en heeft geen eigen sanitair.

Boeken

Boek een bungalowtent, safaritent, stacaravan of luxe SunLodge bij Suncamp