Suncamp

Luxe stacaravans en glamping

Bij Suncamp kun je kiezen uit drie safaritenten en drie stacaravans. De safaritenten zijn geschikt voor 5 personen, een van de safaritenten is voorzien van airco. De drie stacaravans zijn SunLodge Aspen, SunLodge Redwood en stacaravan Superior Camping Home. Een SunLodge is ruimer dan een gewone stacaravan en biedt daardoor extra comfort.

SunLodges

De Sunlodges hebben extra brede en lange bedden (0,80 x 2,10m). In de keuken zijn onder andere een magnetron en vaatwasser aanwezig.

SunLodge Aspen heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor max. 6 personen, SunLodge Redwood is geschikt voor 5 personen en heeft 2 slaapkamers. SunLodge Aspen heeft een badkamer en een separaat toilet, SunLodge Redwood heeft twee badkamers en twee separate toiletten.

Het houten terras van beide SunLodges heeft een overkapping tegen de zon, en is voorzien van houten meubilair en 2 luxe houten ligbedden.

  • SunLodge Aspen (3 slaapkamers, 6 personen)
  • SunLodge Redwood (2 slaapkamers, 5 personen)
  • Superior Camping Home (2 slaapkamers, 6 personen)

Safaritenten

De safaritenten zijn 30 m² of 37,5 m² en hebben twee slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staat een eenpersoonsbed en een stapelbed. Buiten op de overdekte veranda staat houten tuinmeubilair en twee lekkere ligstoelen.

De safaritenten zijn geschikt voor 5 personen en hebben geen eigen sanitair. Een van de safaritenten is voorzien van airco.

  • Safaritent 5p
  • Safaritent Comfort 5p
  • Safaritent Comfort + airco

Boeken

Boek een stacaravan, SunLodge of safaritent bij Suncamp