Suncamp

Luxe stacaravans en glamping

Bij Suncamp kun je kiezen uit drie safaritenten en twee stacaravans. De safaritenten zijn geschikt voor 5 personen, en een van de safaritenten is voorzien van airco. De stacaravans hebben 2 slaapkamers en zijn geschikt voor 6 personen.

Luxe stacaravans

Bella Vista Premium Camping Home Camping KrkDe stacaravans van Suncamp zijn mooie luxe stacaravans met 2 badkamers. Beide stacaravans hebben een ruime uitgeruste keuken en zijn voorzien van airconditioning. Verder beschikken de stacaravans over een groot, overdekt terras met luxe tuinmeubilair en lekkere loungebedden.

Stacaravan ‘Bella Vista Premium Camping Home’ bevindt zich in het Bella Vista Premium Village. Dit nieuwe deel van de camping beschikt over een infinity buitenzwembad met zonneterras en een gezellige promenade met entertainment. Deze stacaravans hebben een spectaculair uitzicht op de zee en de omgeving.

  • Superior Camping Home (30 m², 2 slaapkamers, 2 badkamers)
  • Bella Vista Premium Camping Home (32 m², 2 slaapkamers, 2 badkamers)

Safaritenten

safaritent camping krkDe safaritenten zijn 30 m² of 37,5 m² en hebben twee slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staat een eenpersoonsbed en een stapelbed. Buiten op de overdekte veranda staat houten tuinmeubilair en twee lekkere ligstoelen.

De safaritenten zijn geschikt voor 5 personen en hebben geen eigen sanitair. Een van de safaritenten is voorzien van airco.

  • Safaritent 5p
  • Safaritent Comfort 5p
  • Safaritent Comfort + airco

Boeken

Boek een stacaravan of safaritent bij Suncamp