ANWB Camping

Staanplaatsen en stacaravans

Bij ANWB Camping kun je staanplaatsen en stacaravans boeken.

Staanplaatsen

De staanplaatsen van ANWB Camping zijn minimaal 70 m² groot. De staanplaatsen beschikken over elektriciteit, een wateraansluiting en afvoeraansluiting. Huisdieren zijn toegestaan onder voorwaarden. De staanplaatsen ‘Comfort Mare’ bevinden zich dichtbij de zee.

Overzicht staanplaatsen

  • Standplaats ‘Comfort’ – 70/90m²
  • Standplaats ‘Comfort Mare’ – 70/110m²

Stacaravans

Bij ANWB Camping heb je de keuze uit 4 stacaravans. Stacaravan Superior is 30 m² en heeft 2 slaapkamers. Er zijn twee badkamers met douche & toilet in de stacaravan aanwezig.

Bella Vista Premium Village

De andere drie stacaravans bevinden zich allemaal in het Bella Vista Premium Village. Dit zijn allemaal nieuwe stacaravans met overdekte terrassen en een fantastisch uitzicht op de zee. In het Bella Vista Premium Village bevindt zich tevens een nieuw zwembad met zonneterras en een promenade met entertainment.

Stacaravan ‘Bella Vista Premium Romantic’ is ideaal voor als je met z’n tweeën op vakantie bent. Deze luxe stacaravan is 18 m² en heeft geen aparte slaapkamer.

Van de andere twee stacaravans is de ‘Bella Vista Premium Family‘ het grootst met 3 slaapkamers. Deze stacaravan bevindt zich in de buurt van een speeltuin. Stacaravan Bella Vista Premium is 32 m² en heeft twee slaapkamers.

Stacaravan overzicht

  • Stacaravan Superior – 30m² – 2 slaapkamers
  • Bella Vista Premium Romantic – 18m² – geen aparte slaapkamer
  • Bella Vista Premium – 32m² – 2 slaapkamers
  • Belle Vista Premium Family – 38m² – 3 slaapkamers

Boeken

Boek een staanplaats of stacaravan bij ANWB Camping.